Prodat Vila, talatamaty, Antananarivo, Madagaskar, talatamaty

Prodat - Cod. 38888

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 600 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: Excellent

Plně zařízená vila s obytnou plochou 600 m2 se nachází 15 minut od mezinárodního letiště v Ivato a 20 minut od hlavního města Antananarivo, v privilegovaném a klidném prostředí, s tropickou zahradou o ploše 3000 m2 obklopenou zdmi, ovocnými stromy ( tomel, banánovníky, jablka skořice, hrušky, jabloně, papája, granátová jablka, vinná réva ...), nekonečný bazén, sprchový kout, pec na dřevo a tradiční veranda.
Se svými třemi garážemi a velkým parkovacím místem, jeho hřištěm (pétanque), rybím rybníkem, dvěma zeleninovými pozemky, přístavbou pro domovníka a prádelnou je venkovní plocha velmi praktická. Vybavena dvěma pomocnými čerpadly s vodní rezervou s 1000 l a jeho automatickým generátorem je vlastnost v případě výpadku napájení zcela autonomní.
Vila, plně klimatizovaná, má čtyři velké a pečlivě zařízené pokoje, každá s vlastní koupelnou, včetně hlavního apartmá o velikosti 150m2 s balkonem, plátna kina 15m2, projektoru a domácího kina, kanceláře, velké šatny, koupelny. o ploše 60 m2 se sportovním areálem.
Obývací pokoj a jídelna 150m2 s kulečníkem jsou pro vaše recepce naprosto užitečné.
Kuchyň, jedinečný kus vytvořený designérem, z labradoritového kamene a dřeva katafray o ploše 60 m2, plně vybavená, má také americkou lednici.
Vila je postavena podle evropských norem a má kvalitní materiály. Betonové stěny, podlahy z růžového dřeva a dřevo, izolace střechy z minerální vlny, reverzibilní klimatizace instalovaná v roce 2011, automatické venkovní osvětlení po celé zahradě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB