Prodat Vila, Majunga-Amborovy- Petite Plage, Majunga, Madagaskar, boulevard duplex ANTSIRANANA

Prodat - Cod. 42616

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 390 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2

Objevte svůj sen o současném bydlení v této nádherné vile v Diego Suarez na Madagaskaru. Tato vila s moderním a elegantním designem nabízí veškerý komfort a luxus, který potřebujete k relaxaci a užívání si života.

Vila se skládá ze 4 prostorných a světlých ložnic, každá s vlastní koupelnou. Velká okna nabízejí úchvatný výhled na záliv s Cukrovou homolí. Obývací pokoj, jídelna a kuchyně jsou plně vybaveny a dokonale navrženy tak, abyste si užili chvíle odpočinku s rodinou nebo přáteli.

Ale středobodem této vily je bezpochyby soukromý bazén. a jeho krytá venkovní terasa. Užijte si opalování nebo se ponořte do vody, abyste se zchladili. Je to ideální místo k odpočinku a načerpání nových sil po dni stráveném prohlídkou regionu.

Tato vila se nachází v klidné a tiché oblasti, jen pár minut od veškerého vybavení města Diego Suarez, včetně restaurací, obchodů a pláží. Toto je ideální místo pro dovolenou pro ty, kteří chtějí uniknout městskému životu a přitom být v blízkosti občanské vybavenosti.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vlastnit svou vlastní moderní vilu s bazénem v Diego Suarez na Madagaskaru. Kontaktujte nás nyní a domluvte si prohlídku. Nebudeš zklamaný!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB