Prodat Vila, talatamaty, Antananarivo, Madagaskar, TALATAMATY

Prodat - Cod. 27659

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 600 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: Excellent

Vila s celkovou obytnou plochou 600m2, kompletně zařízená, se nachází v 15 mn mezinárodního letiště Ivato a 20 mnm od hlavního města Antananariva, v privilegovaném prostředí a tichu s tropickou zahradou o rozloze 3 000 m2 zabezpečenou obvodovou zdí o výšce 4 metry, ovocné stromy (tomel, banány, jablka skořice, hrušky, jabloně, papáje, granátová jablka, vinice), přepadový bazén s velkou integrovanou vířivkou, sprchový prostor, pec na pálení v ohništi a tradiční varangue.


Se třemi parkovacími garážemi a velkým parkovacím místem, prostorem pro hraní koulí, rybníkem s rybami, 2 kuchyňskou zahradou, závislostí pro strážce a prádelnou se vnější prostor ukazuje velmi praktický.

Tato nemovitost je vybavena dvěma posilovači a dvěma zásobníky vody o objemu 1000 l (250 us galonů) a automatickým génératorem.

Vila, plně klimatizovaná, pečlivě uspořádaná se čtyřmi velkými zařízenými ložnicemi, každá s vlastní koupelnou, rodičovské apartmá 150 m2 s balkonem, obrazovka 15 m2, projektor a domácí kino (satelitní kanály 200), kancelář s psacím stolem (WiFi internet) ), šatna, koupelna 60m2 s kosmickým sportem.

Společenská místnost a jídelna 150m2 s kulečníkem se skvěle hodí pro vaše recepce.

Kuchyně, vyrobená z kamene Labradorite a Katafray, o ploše 60 m2, kompletně vybavená americkou lednicí, mrazničkou a vodní fontánou.

Vila je postavena v evropských standardech a má kvalitní materiály. Betonové zdi, pozemek a dřevo v palisandru, izolační vlněná střecha skály, oboustranná klimatizace nainstalovaná v roce 2011, automatické osvětlení venku na celé zahradě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB